Ticari İHA (İnsansız Hava Aracı) Pilotu Eğitimleri

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yetkilendirilmiş kuruluşu olarak Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi bünyesinde, Teknoloji Transfer Ofisi aracılığı ile, 23-26 Mart 2023 tarihileri arasında, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Onaylı Ticari İHA (İnsansız Hava Aracı) Pilotu Eğitimlerimiz Teorik ve Uygulamalı olarak gerçekleştirilecektir. 
Eğitimlerin sonunda yapılacak sınavda başarılı olan katılımcılara SHGM onaylı drone ehliyeti, İHA0/İHA1 ticari pilotluk eğitimi sertifikası ve ZİHA eğitimi sertifikası verilecektir. 
Yüz yüze gerçekleştirilecek olan İHA0 eğitimleri 16 saat, İHA1 eğitimleri 32 saat ve ZİHA eğitimleri 24 saat sürecektir. 
Söz konusu  İHA0 ve İHA1 eğitimleri programının ayrıntılarına https://www.gidatarim.edu.tr/etkinliklerimiz/sivil-havacilik-genel-mudurlugu-onayliticari-iha-insansiz-hava-araci-pilot-egitimleri/2603 ve ZİHA eğitimi programının ayrıntılarına https://www.gidatarim.edu.tr/etkinliklerimiz/zirai-drone-egitimi/2604  web sitesi üzerinden ulaşılabilmekte ve programlara aynı adresler üzerinden kayıt olunabilmektedir.
Ek Resimler
Bu içerik 17.03.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 278 kez okundu.