TOPLULUK BAŞKANLARI KAMPI

Trakya Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu’nun öncülüğünde 28-29 Ekim 2018 tarihinde Topluluk Başkanları Kampı’na Bisiklet Topluluğu, Kızılay Topluluğu, Arama Kurtarma Topluluğu, Genc Tema Topluluğu, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Topluluğu, Müzik Topluluğu, Türk Sanat Müziği Topluluğu, Özel Eğitim Topluluğu, Modern Dans Topluluğu’na üye  toplam 41 kampçı öğrencimiz katıldı.
Öğrencilerimiz Daire Başkanlığı katkılarıyla tahsis edilen Sarayiçi yerleşkesinde bulunan kamp alanında çadır kurup hep beraber mangal partisi yaparak, gece dev bir ateş yaktılar.
Modern Dans Topluluğu’nun  dans gösterisi ve Müzik Topluluğu ve Türk Sanat Müziği Topluluğu öğrencilerinin Müzik dinletileriyle eğlenen öğrencilerimiz  geceyi  çadırlarında geçirdiler.
29 Ekim sabahı Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. Yılını kutlamak üzere Bayrak Töreni gerçekleştiren  öğrencilerimiz ardından kamp alanındaki çöpleri toplayarak, kamp alanından ayrıldılar.
Bu içerik 31.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 475 kez okundu.