TRAKYA’DA ECZA DOLABI OLMAYAN KÖY OKULU KALMASIN

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesindeki “Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu” öğrencileri 29 Kasım 2019 tarihinde düzenledikleri “Trakya’da Ecza Dolabı Olmayan Köy Okulu Kalmasın” projesi kapsamında 4.kez Edirne Havsa ilçesi Necatiye köyündeydi.

Necatiye Şehit Engin Şahin İlkokulu’nda  çocuklarla bir araya gelen topluluk öğrencileri “Ecza dolabı nedir, içindeki malzemeler nasıl kullanılır, el hijyeni neden önemlidir,doğru el yıkaması nasıl yapılır ?” konularında oyunlarla eğitim verdiler.

Eğitimin ardından, topluluk üyeleri çocuklar için hayal kutusu yaptılar ve onlardan en büyük hayallerini yazmalarını istediler.”Akılcı İlaç ve Eczacı Topluluğu” olarak çocukların hayallerini gerçekleştirmek için çalışacağız diyerek T.Ü. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve Öğr.Gör Burak İşçimen’e desteklerinden dolayı  teşekkür ettiler.

Bu içerik 05.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 341 kez okundu.