TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BALKAN YERLEŞKESİNDE GÜL BAHÇESİ OLUŞTURULDU

Trakya Üniversitesinde sosyal ve kültürel etkileşimi artırmak, doğayla iç içe yaşam alanları amaçlarıyla yürütülen çalışmalar devam ediyor…
Trakya Üniversitesi Balkan Onkoloji Hastanesi bahçesinde hasta ve hasta yakınlarının, personel ve öğrencilerin hizmetine sunulması için oluşturulan “Güllü Bahçe” Edirne gülleriyle renklendi.
Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Tıbbi Onkoloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İrfan Çiçin, Doç. Dr. Bülent Erdoğan, Doç. Dr. Muhammet Bekir Hacıoğlu, Uzm. Dr. Ahmet Küçükarda, Uzm. Dr. Erkan Özcan, Bilim Dalı Sekreterleri Hülya Geldi ve Simge Övünç, servis sorumlu hemşiresi Selma Arslanhan Kurt, SKS Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdür Vekili İlksen Kokeralp, Daire Başkanı Sekreteri Ayşe Eğe tarafından gerçekleştirilen gül dikiminin ardından fidanlara can suyu verildi.
Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, “Üniversitemiz kampüslerinde yaşam alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Üniversitemiz park ve bahçelerini onlarca çeşit ağaç ve çiçeklerle donatarak yaz kış renkli kılmaya doğayla iç içe huzurlu, sağlıklı, çevreci ve kültürel bir kampüs yaşamı oluşturmaya çalışıyoruz. Bugün Onkoloji bahçesinde hocalarımızın ve personelimizin kendi elleriyle diktikleri rengârenk Edirne güllerinin hasta ve hasta yakınlarımıza bir nebze de olsa moral olmasını, mutluluk katmasını umuyoruz” dedi.
Ek Resimler
Bu içerik 09.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 417 kez okundu.