TRAKYA ÜNİVERSİTESİ BİYOETİK TOPLULUĞU’NDAN “OLAĞAN DIŞI DURUMLARDA ETİK SORUNLAR” KONFERANSI

Trakya Üniversitesi Biyoetik Topluluğu tarafından düzenlenen “Olağan Dışı Durumlarda Etik Sorunlar” konulu etkinlikte Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Murat Civaner konuşmacı olarak yer aldı.

Trakya Üniversitesi Biyoetik Topluluğunun organize ettiği ve çevrim içi olarak gerçekleştirilen “Olağan Dışı Durumlarda Etik Sorunlar” konferansında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Tarihi ve Etik Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. M. Murat Civaner, deprem ve diğer olağan dışı durumlarda yaşanılanlar, bunların beraberinde getirdiği etik sorunlar hakkında bilgi verdi.

Programa, topluluğun akademik danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Fatma Gülsüm Önal ile akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konferans soru-cevap kısmının ardından son buldu.

Bu içerik 19.04.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 85 kez okundu.