TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ÇEVRECİLİK VE GERİ DÖNÜŞÜM TOPLULUĞU TANIŞMA KAHVALTISI GERÇEKLEŞTİRDİ

19 Ekim 2019 Cumartesi TÜÇEG ( Trakya Üniversitesi Çevrecilik ve Geri Dönüşüm Topluluğu ) , Trakya Üniversitesi Meriç Kenarı Öğrenci Sosyal Tesislerinde tanışma kahvaltısını gerçekleştirdi. Sabah 10.30'ta toplanıldı. Kahvaltının ardından topluluk başkanı Selin CAN, topluluğun geçmişte gerçekleştirmiş olduğu etkinlikleri anlatıp bu sene içerisinde gerçekleştirilecek etkinlikler ve projelerden bahsetti. Daha sonra bahçeye çıkılıp tanışma oyunları ve iklim adaleti oyunu oynandı. İklim Adaleti oyunundan sonra iklim değişikliğinin insanlar üzerine etkileri tartışıldı. Son olarak Tunca Nehri kenarında hem yürüyüş yapıldı hem de tüm bölgede çöp toplama etkinliği gerçekleştirilip tanışma etkinliği sonlandırıldı.
Bu içerik 31.10.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 365 kez okundu.