TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİMCİLİK TOPLULUĞU’NDAN “G-TALKS'18 DÜNKÜ AKLIM OLSAYDI” ETKİNLİĞİ

TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİMCİLİK TOPLULUĞU’NDAN “G-TALKS'18 DÜNKÜ AKLIM OLSAYDI” ETKİNLİĞİ
Trakya Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından “G-Talk'18 Dünkü Aklım Olsaydı” etkinliği düzenlendi. Trakya Üniversitesi Türkan Sabancı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Sendaka Bilişim kurucu ortağı Hakan ÇOBANOĞLU, Start Up Legalist kurucu ortağı Tolunay AKAY, Ilao kurucu ortağı Murat YİĞEN, Trakya Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Trakya Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu  Başkanı Özge ARSLAN'ın açılış konuşmasıyla başlayan etkinliğimde Özge ARSLAN Girişimcilik Topluluğu’nun tarihçesinden, yaptığımız etkinliklerin amacı ve üyelerin bu amaç doğrultusunda verdiği emeklerden ve etkinliğin içeriğinden bahsederek konuşmasını sonlandırdı.
Etkinlik süresince Sendaka Bilişim kurucu ortağı Hakan ÇOBANOĞLU çalışma hayatına başladığından beri hangi işlerde çalıştığını, nasıl yükseldiğini, öğrencilere çalışma hayatlarında neler yapmaları gerektiğini anlatarak konuşmasını sonlandırdı. Devamında Start Up Legalist kurucu ortağı Tolunay Akay tarihten başarı öyküleri örnek vererek öğrencileri cesaretlendirdi ve kurucu ortağı olduğu Start Up Legalist'in genç girişimcilere nasıl yardımda bulunduğunu anlattı. Kısa bir ikram arasının ardından Ilao kurucu ortağı Murat YİĞEN'in konuşmasıyla devam eden etkinliğimizde Murat YİĞEN öğrencilik hayatında kendini etkileyen gelişmeleri ve öğrencilik hayatının insanları nasıl etkilediğini, kurucu ortağı olduğu Ilao'nun nasıl kurulduğunu ve ne gibi işler yaptığını açıklayarak konuşmasını bitirdi.
Etkinliğimizi konuşmacılarımıza hediyelerini takdim ettikten sonra sonlandırdık.
Ek Resimler
Bu içerik 26.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 382 kez okundu.