TRAKYA ÜNİVERSİTESİ GİRİŞİMCİLİK TOPLULUĞU’NDAN “MAZARS DENGE & TÜSİAD ” ETKİNLİĞİ

Trakya Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu tarafından “Mazars Denge & Tüsiad ” etkinliği düzenlendi. Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Mazars Denge Vergi Kıdemli Müdürü Semra AYDIN DEMİREL , Kurum İçi Girişimcilik Uzmanı Hayriye OCAK , Denetim Kıdemli Asistan M. Göktuğ AR , Muhasebe Asistanı Ecem IŞIK , Trakya Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu üyeleri ve öğrenciler katıldı.
Trakya Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu  Başkanı Özge ARSLAN açılış konuşmasında , Girişimcilik Topluluğu’nun tarihçesinden , yaptığımız etkinliklerin amacı , üyelerin bu amaç doğrultusunda verdiği emeklerden ve etkinliğin içeriğinden bahsederek konuşmasını sonlandırdı.
Mazars Denge Vergi Kıdemli Müdürü Semra AYDIN DEMİREL Mazars Denge’yi tanıttı. Daha sonra forum şeklinde ilerleyen etkinliğimizde vergi, kurum içi girişimcilik , denetim ve muhasebe departmanlarını konuklarımızdan dinledik . Departmanların hangi işleri üstlendiğini , departmanda çalışacak kişilerin ne gibi niteliklere sahip olması gerektiği , iş hayatında biz öğrencileri nelerin beklediği , Mazars Denge’de çalışmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği, Departmanların kaç kişiden oluştuğu ve bu sektörleri nelerin beklediği sorularına konuklarımızdan yanıtlar alarak interaktif bir oturum gerçekleştirildi.
Mazars Denge Kurum İçi Girişimcilik Uzmanı Hayriye Ocak’tan Kurum İçi Girişimciliğin önemini ve TÜSİAD’ı dinledik.
Mazars Denge de yaz döneminde staj yapmış olan ekip üyemiz Abdullah KAYA Mazars Denge de staj yapmanın kendisine sağladığı avantajlardan ve burada staj yapmak için izlediği yoldan bahsetti.
Mazars Denge CEO’su İzel Levi COŞKUN’ un bizlere göndermiş olduğu videoyu izleyerek etkinliğimizi sonlandırdık.
Ek Resimler
Bu içerik 26.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 519 kez okundu.