TRAKYA ÜNİVERSİTESİ İLE KEŞAN SAROS DOĞA VE SPOR DERNEĞİ (SARDOS) ARASINDA PROTOKOL

Trakya Üniversitesi ile SARDOS arasında imzalanan protokol ile öğrencilerimizin gönüllü faaliyetlere katılımının arttırılmasının yanı sıra toplumsal bütünleşmelerini sağlayarak kişisel ve sportif yönlerinin geliştirilmesine katkı sağlanacak.
Trakya Üniversitesi ile Saros Doğa ve Spor Derneği(SARDOS) arasında, “Sosyal, Kültürel ve Sportif İş Birliği Protokolü” imzalandı. Protokol kapsamında her iki kurum; eğitsel, sosyal, kültürel, sportif ve gönüllülük gerektiren konularda bir araya gelebilecek ve tarafların katılımlarıyla ortak organizasyonlar düzenlenebilecek.
Trakya Üniversitesi ile SARDOS arasında iş birliği ve koordinasyonu sağlayacak olan protokol, Üniversitemiz Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen ve Saros Doğa ve Spor Derneği Başkanı Faruk Eker arasında imzalandı.
Gönüllü faaliyetlerin gerçekleşmesi noktasında dinamik bir güç olarak öğrencilerimizin pek çok alanda başrol oynadığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, sporun psiko-sosyal gelişimde önemli bir yeri olduğunu, öğrencilerin sosyal ve psikolojik bakımdan aktif kılmanın en kolay yolunun spordan geçtiğinin unutulmaması gerektiğini hatırlatarak bisiklet kullanımının ve doğa sporlarına katılımın yaygınlaşmasını sağlamak amacı ile çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.
Saros Doğa ve Spor Derneği Başkanı Faruk Eker ise Trakya Üniversitesi ile yaptığımız Sosyal, Kültürel ve Sportif İşbirliği protokolünden dolayı mutlu olduklarını, SARDOS olarak Trakya Üniversitesinin ilçemiz Keşan’da öğrenim gören öğrencileri ile kuruluş tarihimiz olan 2014 yılından bu yana farklı faaliyet dalları ile birlikte hareket ettiklerini ve bu protokol ile birlikteliğimizi yasal zeminine de oturtmuş olduklarını belirtti. Pandemi ile birlikte kabuğuna çekilen ve bilişim teknolojisinin esiri olan hareketsiz bir toplum oluşması nedeni ile birlikte yapacağımız faaliyetlerle zeki, çevik ve sağlıklı bir gençlik oluşması için tüm enerjilerini harcayarak hedef kitleleri olan ve geleceğimizi emanet edeceğimiz gençleri önemsediğini ifade ederek bu birlikteliğe vesile olan, emek harcayan tüm kişi ve kurumlara teşekkürlerini sundu.
Ek Resimler
Bu içerik 04.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 201 kez okundu.