TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN BÜYÜK VE ETKİLİ SPOR, EĞLENCE, MACERA VE FESTİVAL ORGANİZASYONLARI MÜJDESİ

Antalya’nın Belek İlçesinde, 22-24 Kasım 2019 tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen “Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı”na, Trakya Üniversitesi de katılım gösterdi. Trakya Üniversitesi’ni temsilen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Burak İŞÇİMEN ile Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Müdür Vekili Doç. Dr. İsa Sağıroğlu’nun katıldığı toplantıda, 2019-2020 eğitim-öğretim takvimi süresince Trakya Üniversitesi’nde etkili ve büyük spor, eğlence, macera ve festival organizasyonları düzenlenmesi kararı alındı.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından her yıl düzenlenen Üniversiteler Koordinasyon Toplantısı, Türkiye’deki çeşitli üniversitelerin BESYO, SKS ve Spor Müdürlerinin katılımıyla Antalya’nın Belek ilçesinde gerçekleşti. Üniversitelerde sporun geleceğinin masaya yatırıldığı toplantıya, Trakya Üniversitesi’ni temsilen SKS Başkanı Burak İŞÇİMEN ve BESYO Müdür Vekili Doç. Dr. İsa Sağıroğlu katılırken, toplantıyı değerlendiren ikili, alınan bazı kararlar doğrultusunda Trakya Üniversitesi’nde sporu geliştirecek ve öğrenim hayatına devam eden sporcuları daha da üst seviyeye çıkaracak fikirler ürettiklerini açıkladı.

İŞÇİMEN: BÜYÜK VE ETKİLİ ORGANİZASYONLARLA KARŞINIZDA OLACAĞIZ

Toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Trakya Üniversitesi SKS Başkanı Öğretim Görevlisi Burak İŞÇİMEN, Üniversite olarak büyük ve etkili organizasyonlar düzenleneceğinin müjdesi verdi. 2019-2020 eğitim öğretim takviminin sonunda yapılabilecek büyük sportif ve eğlence, macera aktivitelerini planladıklarını ifade eden İŞÇİMEN, “İstekli topluluklarımızın desteğiyle, 2019-2020 eğitim-öğretim yılı sonunda büyük ve etkili festival planlarıyla karşınızda olacağız.” dedi. İŞÇİMEN ayrıca, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı olarak spora verdikleri önemi, ülkenin geleceği ve potansiyelleri olan gençleri korumak ve zararlı alışkanlıklar yerine hedefleri olan ve bu hedeflere ulaşabilmede yöntemlerini doğru kullanan bireyler yetiştirmek olduğunu vurgulayarak açıklamasını, “Spor gelecektir. Spor emektir. Spor yüceliktir. Spor azimdir, hedeftir. Spor her şeydir diyerek yola çıkıp tüm gençleri destekleyebilmektir.” sözleriyle tamamladı.

Kırkpınar BESYO Müdür Vekili Doç. Dr. İsa Sağıroğlu ise, üniversite bünyesinde sportif faaliyet yürüten birçok öğrenci topluluğu olduğunu belirterek Antalya’da organize edilen toplantıdan önemli veri ve kararlarla döndüklerini söyledi. Mevcut olan öğrenci topluluklarının yanı sıra yeni kurulacak olan toplulukların fikir ve desteklerini kendilerine sunmalarının da önemine dikkat çeken Sağıroğlu, “Koordineli bir şekilde hep birlikte çok daha güzel organizasyonları öğrencilerimizin katılımına sunmayı hedefliyoruz.” diye konuştu.

Ek Resimler
Bu içerik 25.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 250 kez okundu.