TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NDEN TÜB ORYANTİRİNG TURNUVASINDA YENİ BAŞARI…

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) tarafından bu yıl ilk defa düzenlenen çeşitli sportif etkinliklerin bir yenisi, Onsekiz Mart Üniversitesi ev sahipliğinde yapılan “Oryantiring Turnuvası” oldu. Trakya Üniversiteler Birliği’ne üye üniversiteler; Çanakkale Onsekiz Mart, Tekirdağ Namık Kemal, Trakya, Kırklareli ve Bandırma Onyedi Eylül üniversitelerinin öğrencileri arasında etkileşim, dostluk ve kaynaşmanın amaçlandığı Oryantiring Turnuvası, ÇOMÜ Naim Süleymanoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kırkpınar Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Arş Gör. Asena Uzun’un çalıştırıcısı olduğu Trakya Üniversitesi Oryantiring Takımı, erkek kategorisinde 2. olurken kadın kategorisinde 3.’lük elde etti. TÜB sportif faaliyetlerinde Trakya Üniversitesi öğrencilerinin başarılarına bir yenisini ekleyen Oryantiring Takımı, turnuvanın sonunda gerçekleştirilen ödül töreniyle kupa ve madalyalarını aldı.

Bu içerik 30.11.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 345 kez okundu.