TRAKYA ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ SERVİSİNDE TEDAVİ GÖREN HASTALAR İÇİN MÜZİK DİNLETİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci topluluklarımızın faaliyetleri her geçen gün nitelik ve nicelik yönünden artarak devam etmektedir.
Prof. Dr. İrfan ÇİÇİN’in teşvik etmesi üzerine Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü (Tıp Fakültesi Hastanesi) Onkoloji Servisinde tedavi gören Kanser hastalarının şikayetlerini hafifletmek, yaşam kalitelerini arttırmak, kendilerine hizmet eden sağlık çalışanlarının da moral ve motivasyonlarını arttırarak, destek olmak amacıyla, Balkan Gençlik Korosu Topluluğu Topluluk Başkanı Sinan ÇELİK ile Yaratıcı Oyun ve Müzik Topluluğu Başkanı Ezgi KAMAR gönüllü olarak yan flüt ve gitar ile müzik dinletisi sunmuştur.
Öğleden önce bir saat ve öğleden sonra bir saat olmak üzere iki saat süren müzik dinletisi tedavi gören hastalar ve tedavi eden sağlık çalışanları tarafından memnuniyetle karşılanmıştır.
Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında değerlendirilen bu tarz etkinlikler önem arz etmekte olup bu çerçevede yapılan görüşmelerde, haftanın belirli günlerinde ve sürekli periyotlar ile Onkoloji Servisinde enstrümantal olarak müzik dinletilerine devam edilecektir.
Ek Resimler
Bu içerik 09.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 728 kez okundu.