TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINDAN “SORUN ÇÖZELİM” HİZMETİ

Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu öncülüğünde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından kurum içinde yaşanılan memnuniyeti ve sürekli iyileştirmeyi sağlamak, öneri ve isteklerin değerlendirilmesi ve geliştirilmesi için altyapı oluşturmak, taleplerin karşılanmasına odaklanarak çözüm önerileri geliştirme faaliyetlerini gerçekleştirmek ve bu faaliyetlerin sistematik hale getirilmesini sağlamak amacıyla “Sorun Çözelim” platformu faaliyete geçirildi.
“Sorun Çözelim” platformu ile kurum içerisinde zaman ve mekândan bağımsız olarak kalite etkinliğini ve güvenirliliği arttırmak, Üniversitemizin iç ve paydaşlarını ilgilendiren her türlü konuya ilişkin önerilerin açıkça paylaşılarak kurumsallaşmayı ve aidiyet duygusunu artırmak, hatalı, usulsüz veya yanlış uygulamaların bildirilmesini sağlamak amacıyla verilen hizmetler hakkında dilek, şikâyet ve önerilerin değerlendirilmesi amaçlanıyor.
Üniversitemizin faaliyet ve hizmetlerinden doğrudan veya dolaylı, olumlu ya da olumsuz etkilenen veya etkileyen tüm paydaşların görüş ve düşüncelerinin daha sağlam ve güçlü bir kurum kültürü oluşturulmasındaki önem ve değeri göz önüne alınarak oluşturulan platform aracılığıyla her türlü talep, şikâyet, öneri, istek ve memnuniyetin iletilmesi bekleniyor.
Kurumların başarısında çalışanlarının ve muhataplarının motivasyonunun ve aidiyet duygusunun önemli bir yeri olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Üniversitemizin hizmet ve faaliyetlerinden öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz öncelikli olmak üzere pek çok kişi ve kurum faydalanmaktadır. Trakya Üniversitesi olarak kurumsal başarımızı görev ve sorumluluklarımızı yerine getirirken toplumumuzun ve paydaşlarımızın çıkarlarını ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak güçlü ve derin ilişkiler kurmaya borçluyuz. Yönetim anlayışımız olarak birlikte yol aldığımız herkesin inandıkları değerler, duygu, düşünce, beklenti ve önerilerinin Üniversitemizin gelişimine katkı sağlayacağına inanıyoruz. Oluşturduğumuz bu yeni iletişim platformu aracılığı ile toplumumuz, personelimiz ve öğrencilerimizle daha da yakınlaşarak, ihtiyaç ve talepleri daha iyi anlayarak daha yakından takip edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Kurumsal gelişime katkı sağlayacak öneri ve isteklerin hızlı bir şekilde değerlendirilmesi için etkin bir araç oluşturduklarını belirten Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen, “Üniversitemiz kampüslerinde birçok iyileştirme faaliyeti gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmalarımızı hem yüz yüze görüşmelerle bizlere iletilen ihtiyaç ve talepleri göz önünde bulundurarak ele alıyor hem de bu çalışmalar esnasında birçok öneri, düşünce, ihtiyaç ve isteklerle karşılaşıyoruz. Buradan yola çıkarak hizmete soktuğumuz ‘Sorun Çözelim’ platformu ile zaman ve yer kavramlarını ortadan kaldırmayı, iyileştirme faaliyetlerinin oluşturulması ve yönetilmesi için modern ve etkili bir yönetim zemini oluşturmayı amaçlıyoruz.” dedi.
Sorun Çözelim Platformu’na Ulaşmak İçin: http://sksbasvuru.trakya.edu.tr/soruncozelim/
Ek Resimler
Bu içerik 04.06.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 244 kez okundu.