TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR...

Kurumsal aidiyeti önemseyen ve her bireyin önemli olduğunu hissettirmeyi kendisine şiar edinen Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, düzenlediği törenle 10, 20 ve 30 yıllık personellerine teşekkür belgesi verdi. Düzenlenen törende Covid-19 nedeniyle sadece üç kişiye Başkan Öğr. Gör. Burak İşçimen tarafından temsili olarak belge verilirken diğer çalışanların belgeleri münferit zamanlarda kendilerine takdim edildi.
Birçok farklı iş kolunda çeşitli hizmetler üretmenin yanı sıra Trakya Üniversitesini geleceğe taşıyacak projelere de imza attıklarını ifade eden Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İşçimen “Öğrencilere, çalışanlara ve Edirne halkına yönelik çalışmalarımız nedeniyle Trakya Üniversitesinde özel bir misyon üstlenmiş bulunmaktayız. Her bir çalışanımız, bu özel misyon içerisinde önemli görevler üstlenmektedir. İlk 10 yılındaki aile bireylerimiz, iyi ki aramızdalar; bize taze fikirler ve projelerle geldiler. 20 yılın içerisindeki arkadaşlarımız çok değerli çalışmalara imza attılar, yardımlarıyla büyük yol kat ettik ama daha bitmedi. 30 yıla yaklaşan büyüklerimiz, Trakya Üniversitesinin hamurunu elleri ile yoğurdular, bugün geldiğimiz noktada kendilerinin hizmetleri çok büyük. Onların tecrübelerinden ve fikirlerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Başkanlığımız, tüm çalışma arkadaşlarımızla Trakya Üniversitesine ve onun her biri birbirinden kıymetli çalışanlarına hizmet üretmeye ve fayda sağlamaya devam edecek. Biz kocaman büyük bir aileyiz.” dedi.
Bu içerik 11.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 173 kez okundu.