TRAKYA ÜNİVERSİTESİ VE KEŞAN BELEDİYESİ İLE ORTAKLAŞA "SAĞLIK İÇİN HAREKET, HAREKET İÇİN BİSİKLET" ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı “Bisiklet Topluluğu ve Fiziksel Aktivite ve Sağlık Topluluğu” tarafından Keşan Belediyesi, ARDABİS ve SARDOS’un katılımları ile ‘Sağlık için hareket, hareket için bisiklet’ etkinliği gerçekleştirildi.
Karbon emisyonunun azaltılması ve fiziksel aktivitelerin arttırılmasına dikkat çekmek amacıyla Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu önünden başlayan etkinlikte katılımcılar Mehmet Gemici Cennet Bahçesi'ne kadar pedal çevirdi.
Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Trakya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen, Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ahmet Atakişi ile SARDOS ve Arda bisiklet gruplarının temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Bu içerik 04.03.2022 tarihinde yayınlandı ve toplam 177 kez okundu.