TRAKYA ÜNİVERSİTESİNDEN, FİNAL HAFTASI BOYUNCA ÖĞRENCİLERE TATLI İKRAMI

Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, final haftasında Merkez Kütüphanede çalışan öğrencilere tatlı ikramında bulundu. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı iş birliği ile düzenlenen etkinlikte Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, final sınavları için Merkez Kütüphanede ders çalışan öğrencilerle bir araya gelerek kendilerine tatlı ikram etti.

Etkinlik kapsamında, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Seda Yıldızeli, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Prof. Dr. Nurten Çetin, Personel Daire Başkanı İlyas İpek, İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Ayşegül Kuşlar ve Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Alperen Karapınar tatlı dağıtımına katılarak öğrencilere tatlı ikram etti.

Merkez Kütüphanesi’nde geç saatlere kadar ders çalışan öğrencilere destek olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çalışmalarına kısa bir ara vererek Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu'nun elinden tatlılarını alan öğrenciler, vermiş oldukları bu hizmetten dolayı Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’na teşekkür etti.

Edirne İl Müftülüğü ve Türk Kızılay Edirne İl Merkezi’nden Öğrencilerimize Destek

Edirne İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü, Türkiye Diyanet Vakfı Edirne Şubesi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları sınav haftası boyunca öğrencilerimize destek olmak amacıyla Merkez Kütüphanemizde, evde yaptıkları poğaça, börek kek gibi yiyecekleri 18.00-22.00 saatleri arasında öğrencilerimize ikram ederken, Genç Kızılay Edirne gönüllüleri ise 16.00 – 20.00 saatleri arasında öğrencilerimize çorba ikramında bulunuyor.

Trakya Üniversitesinin öğrencileri önceleyen bir üniversite olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu “Trakya Üniversitesi olarak öğrencilerimizin ihtiyaçlarını tespit edip, onlara en iyi imkanları sunmak bizim için çok önemli. Özellikle sınav döneminde kütüphanemizde uzun saatler ders çalışan öğrencilerimizin de çeşitli ihtiyaçları ortaya çıkıyor. Bu anlamda bugün öğrencilerimize destek olmak ve onların motivasyonunu artırmak amacıyla tatlı ikramında bulunduk. Final sınavları süresince, saat 21.00’de, öğrencilere tatlı dağıtımı hizmetimiz devam edecektir. Ayrıca şehrimizin değerli kurumları olan İl Müftülüğü ve Türk Kızılay Edirne Temsilciliği tarafından da öğrencilerimize destek olmak amacıyla ikramlar sunuluyor. Kurumlar arası dayanışma adına örnek bir uygulama sergileyen değerli kurumlarımıza çok teşekkür ederim. Paydaşlarımızla birlikte öğrencilerimize her anlamda destek olmayı sürdüreceğiz. Tüm öğrencilerime sınavlarında başarılar dilerim.” dedi.

https://www.trakya.edu.tr/haber/trakya-universitesinden-final-haftasi-boyunca-ogrencilere-tatli-ikrami

Ek Resimler
Bu içerik 24.01.2024 tarihinde yayınlandı ve toplam 81 kez okundu.