Tüm TÜTF’lilere ve TÜTF’li olma adaylarımıza Merhabalar????????

Resim
Zorlu üniversite sınav maratonu sonuçları henüz açıklanmışken , kafalar bir hayli karışıktır. Bizler de bu yollardan geçtiğimiz için aklınızdaki soru işaretlerine elimizden geldiğince cevap olmak istiyoruz.
????Bu perşembe (30 Temmuz 2020) , saat 14.00-15.00 arasında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir hocamızla @tubattrakya instagram hesabımızda çok özel bir canlı yayında buluşuyoruz!
.
????Öncelikle Tıp fakültesi öğrencisi olmaktan başlayıp geleceğinizi belirleyen tercihlerinizde neden TÜTF’li olmalısınız,size ne gibi avantajlar sağlar;fakültemiz ve hastanemiz,eğitim programımız ve eğitim sürecimiz nasıl işliyor ve 6 yıllık uzunca bir eğitim sonrası bizi neler bekleyecek gibi birçok soruya cevap bulabileceğiniz canlı yayınımızda aynı zamanda TÜTF öğrencileri ile iletişim kurabilme fırsatı da bulacaksınız!
????Bulunduğumuz pandemi sürecinde okulumuzu ve bizleri neler bekliyor , nasıl bir sistemle eğitime devam edileceği de merak konusu olduğu için bu dönemde faydalı bir yayın olacağına inanıyoruz.
????Aramıza yeni katılacak arkadaşlara hoşgeldiniz diyor ve sağlıkla kalmanızı diliyoruz????????‍⚕️????????‍⚕️
.
@tubattrakya @muzdem001

Bu içerik 28.07.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 502 kez okundu.