TÜRK KIZILAYI EDİRNE ŞUBESİ’NDEN TRAKYA ÜNİVERSİTESİ’NE TEŞEKKÜR...

Türk Kızılayı Edirne Şube Başkanı Kadir Çakay ve Edirne Şube temsilcileri, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu’nu makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı İşletmeler Genel Koordinatörü ve Arda Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Burak İşçimen de hazır bulundu.
Türk Kızılayı Edirne Şube Başkanı Kadir Çakay, Kızılay’ın yapmış olduğu kan ve ilik bağışı kampanyalarına verdikleri destekten ötürü Trakya Üniversitesi’ne teşekkür etti. Kan bağışının toplum nezdinde hala tam olarak öneminin anlaşılamadığına dikkat çeken Kadir Çakay, farkındalığın artırılması maksadıyla Trakya Üniversitesi’nin destekleriyle önemli yol aldıklarını ifade etti.
Bir hekim ve Kızılay gönüllüsü olarak kan bağışının önemini yakından bildiğini ve kurum olarak bu yönde faaliyetler yürüttüklerini belirten Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, üniversite olarak sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini ve Kızılay’ı tüm güçleriyle desteklediklerini ifade etti. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, “Gerek kurumsal gerek kişisel çabalarla, gerekse de Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı çatısı altında faaliyet gösteren Türk Kızılayı Öğrenci Topluluğumuz aracılığıyla önemli çalışmalar yürüterek Kızılay’a her anlamda destek olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalar neticesinde toplumsal farkındalığın artığını birlikte gözlemliyoruz. Yine bu çalışmalarla birçok kişiye can olduk. Bu kampanyalarda gönüllü olarak kan bağışı yapan ve bu çalışmalara vesile olan herkese teşekkür ederim. Trakya Üniversitesi olarak, önümüzdeki dönemde de Türk Kızılayı’nı desteklemeye devam edeceğiz.” dedi.
Konuşmaların ardından Türk Kızılayı’na verdikleri desteklerden ötürü, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Nuri Hatipoğlu ile Öğr. Gör. Burak İşçimen’e, Türk Kızılayı Edirne Şube Başkanı Kadir Çakay tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.
Ek Resimler
Bu içerik 21.12.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 365 kez okundu.