ÜNİVERSİTEMİZ 26. KÜLTÜR SANAT VE 36. SPOR ŞENLİKLERİ SONA ERDİ

15 Nisan 2019 tarihinde spor müsabakaları ile başlayan, 26. Kültür Sanat ve 36. Spor Şenlikleri, konserler ve çeşitli branşlarda, spor karşılaşmalarıyla gerçekleştirilmiştir.

 Spor Şenlikleri kapsamında mücadele edilen branşlarda Basketbol branşında erkelerde 1. Tıp Fakültesi 2. Mühendislik Fakültesi 3. Diş Hekimliği Fakültesi, bayanlarda 1. Tıp Fakültesi, Voleybol branşında erkelerde 1. Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2. Uzunköprü Meslek Yüksekokulu 3. Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Bayanlarda 1. Eğitim Fakültesi 2. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. Mühendislik Fakültesi, Futbol branşında erkelerde 1. Uzunköprü Meslek Yüksekokulu 2. Arda Meslek Yüksekokulu 3. Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu olmuştur. Müsabakalar sonucunda takımlar kupa ve madalyalarını almışlardır.

      29 Nisan 2019 tarihinde Üniversitemiz Müzik Gruplarından Ne Bu Tantana, Ah Be Müjgân, Kırık Kadeh, ve Tempest, sahne aldıktan sonra Kurtalan Expres’in konseri gerçekleştirilmiş olup 30 Nisan 2019 tarihinde de Üniversitemiz Müzik Gruplarından Asistol, Mod the Band, Kendi Gök Kubbemiz ve Çizgi,  sahne aldıktan sonra da Yüksek Sadakat konserleri Ayşekadın Kampüsü Futbol Sahasında gerçekleştirilmiştir. 

     Şenlik programı etkinliklerimiz, başta öğrencilerimiz olmak üzere, akademik ve idari personelimiz ile Edirne halkı tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgiyle izlenmiştir.

Ek Resimler
Bu içerik 10.05.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 505 kez okundu.