ÜNİVERSİTEMİZ MEZUN ÖĞRENCİLERİNDEN SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANI ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BURAK İŞÇİMEN’E ZİYARET

Trakya Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun Eczacılık Öğrencileri Birliği (ETUPSA) Topluluğu eski başkanı Elif Feyza Nur Usta ve Fotoğrafçılık Topluluğu (TUFOT) eski başkanı Sevdican Otar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen’e ziyarette bulundu.
Ziyarette, yeniden bir araya gelmenin memnuniyetini dile getiren Öğr. Gör. Burak İşçimen, “Trakya Üniversitesi Öğrenci Topluluğu üyesi olmak demek; öncelikle büyük bir ailenin parçası olmak demektir. Üniversitemiz öğrencilerini akademik kazanımlarını en üst düzeye taşımaya çalışırken bir yandan da bu süreci topluluk hareketlerimizle en verimli şekilde desteklemeye çalışıyoruz. Öğrenci arkadaşlarımızla hem sosyal aktivitelerde hem de iş dünyasından profesyoneller ve akademisyenlerle buluşarak bilgi ve tecrübe akışını devam ettirdiğimiz etkinliklerde bir araya gelerek aile birliğimizi koruyoruz. Hocalarımızın da destekleriyle öğrencilerimizden güzel dönüşler almaya devam ediyoruz” dedi.
Öğrenci Topluluğu eski temsilcileri, üniversite eğitimleri boyunca görmüş oldukları derslerle kendilerini bilimsel anlamda geliştirirken; bir topluluğun üyesi olarak gerçekleştirdikleri faaliyetlerle takım çalışması, planlama ve sosyal beceri gibi kabiliyetlerini geliştirdiklerini belirterek, verdiği desteklerden ötürü Öğr. Gör. Burak İşçimen’e teşekkürlerini iletti.
Ziyaret sonrası yenilenen Üniversitemiz kampüsü gezilerek, yapılan ve yapılması planlanan çalışmalara dair fikir alışverişinde bulunuldu.
Ek Resimler
Bu içerik 05.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 357 kez okundu.