"YAP-BOZ-LAŞ-TI-RA-MA-DIK-LA-RI-MIZ-DAN-MI-SI-NIZ" ATÖLYESİ

18-19 Mart 2017 tarihlerinde Trakya Üniversitesi Sağlık Külüt ve Spor Daire Başkanlığı Mimarlık Arayüz Topluluğu ve Balıkesir Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Topluluğu katılımı ile Yap-Boz-Laş-Tı-Ra-Ma-Dık-La-Rı-Mız-Dan-Mı-Sı-Nız atölyesi gerçekleştirildi. Atölyeye Trakya Üniversitesi’nden Yrd. Doç. Dr. Pınar Kısa Ovalı Öğr. Gör. Dr. Berk MİNEZ ve Araş. Gör. Barış Kara, Balıkesir Üniversite’sinden de Doç. Dr. Bedriye Asımgil yürütücü olarak katıldı.
18 Mart 2017 sabahı Selimiye Cami’nden başlayarak Edirne kent gezisiyle başlayan etkinlik, Edirne’nin tarihi mekanları hakkında genel ve teknik bilgiler verilerek Kaleiçi ve Karaağaç ekseninde tamamlandı.Gün içerisinde katılımcıların atölye ürünü ve afişlerin de kullanabilmesi adına eskiz ve fotoğraf çalışması yapıldı.
Bir önceki yapılan çalışmalar 19 Mart 2017 günü Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Seminer Salonu’nda sabah 09:00’da başlayan atölye çalışması, yapılan sergi ve sunum ile tamamlandı.
Bu içerik 14.04.2017 tarihinde yayınlandı ve toplam 1141 kez okundu.