YEŞİLAY’A ZİYARET

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Dair Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Burak İşçimen, Yeşilay Edirne Şubesine ziyaret gerçekleştirdi. Yeşilay Edirne Şube Başkanı Sebahattin Bilgiç ile bir araya gelinen ziyarette Üniversitemiz ve Yeşilay arasında imzalanması planlanan işbirliği protokolü ile bağımlılıklarla etkin mücadele adına yapılacak çalışmalar konuşuldu.
Trakya Üniversitesi SKS Daire Başkanı ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Burak İşçimen, “Hepimiz Yeşilay üyesi ve dostuyuz. Trakya Üniversitesi olarak geleceğimizin teminatı gençlerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyoruz. Akademik, kültürel, sosyal çalışmalarımızın yanında gençlerimizi, iradelerine ket vuran alışkanlıklardan korumaya çalışıyoruz. Bu mücadelede Ülkemizin köklü kurumlarından Yeşilay ile çalışmalarda bulunuyoruz. Gerçekleştireceğimiz iş birliği ile bu faaliyetleri daha kapsamlı bir hale getireceğiz” dedi.
Sebahattin Bilgiç, “Yeşilay olarak insan onuru, saygınlığı ve sağlığı için mücadele ediyoruz. Trakya Üniversitesi ile bağımlılıkların her türlüsüne karşı beraberce mücadele etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Yeşilay ve Trakya Üniversitesi arasında yapılması planlanan protokolünün içeriğini; toplumsal farkındalığı artırmak için kültürel, spor, sağlık, eğitim vb. etkinliklerinin yapılması, üniversiteye bağlı birimlerde çalışanlara ve öğrencilere Yeşilay tarafından bağımlılıkla mücadele eğitimi verilmesi, "Genç Yeşilay Kulübü" ile yapılacak faaliyet ve etkinlikler yoluyla bağımlılıklarla ilgili farkındalığı arttırmak oluşturuyor.
Ek Resimler
Bu içerik 13.04.2021 tarihinde yayınlandı ve toplam 251 kez okundu.