YEŞİLAY TOPLULUĞU “YEŞİLAY SINIFI”

Trakya Üniversitesi Yeşilay Topluluğu ve Yeşilay Edirne Şube Başkanlığı olarak Edirne İnönü İlkokulunda öğrencilerin eğitim ve öğretim yılları boyunca yararlanıp kullanabilecekleri Yeşilay sınıfı tamamlandı.Sınıfın  duvarları Yeşilay kahramanlarının çizimlerini çizerek reklendirildi.Derslerini, ödevlerini , boş zamanlarında kitap okuyup arkadaşlarıyla zaman geçirebilecekleri , sağlıklı aktivitelerde bulunabilecekleri ve zararlı bağımlılıklardan arınmış bir ortam sağlamak amacıyla yapılan  sınıf İnönü İlkokulu ve öğrencilerine hayırlısı olsun. Trakya Üniversitesi Yeşilay Topluluğu olarak “Sağlıklı yarınlar için daima var olacağız! İYİ Kİ YEŞİLAY VAR” sloganıyla etkinliklerine devam edeceklerini belirtti.
Bu içerik 25.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 332 kez okundu.