Balkan Gençlik Korosu Topluluğu Korist Seçme Duyurusu

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren ‘’Balkan Gençlik Korosu Topluluğu’’na korist seçmeleri yapılacaktır.

Seçme Tarihi ve Genel Bilgiler:

1-      Seçmelere katılmak isteyen öğrencilerin 29/10/2023 tarihine kadar isim soyisim, öğrenim görmekte oldukları bölüm/anabilim dalı ve telefon numaralarını balkangenclikkorosu@gmail.com adresine e-posta olarak göndermeleri gerekmektedir.

2-      Seçmeler 31/10/2023 tarihinde Salı günü saat 18:00 da Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Bölümü binası M2 dersliğinde yapılacaktır.

3-      Adayların yanlarında nüfus cüzdanı ve öğrenci kimliklerini bulundurmaları gerekmektedir.

4-      Adaylar kendi seçecekleri bir parça ile hazırlanarak seçmelere katılabilirler.

5-      Koro çalışmaları okul saatleri dışında, haftada iki gün yapılacaktır. (çalışma saatleri konser ve etkinlikler öncesinde farklılık gösterebilir.)

Bu içerik 20.10.2023 tarihinde yayınlandı ve toplam 110 kez okundu.