DAHA YEŞİL BİR KAMPÜS İÇİN

Daha temiz, daha estetik, daha yeşil ve daha düzenli bir üniversite olma doğrultusunda başlayan hareketle Üniversite kampüs alanı içinde kalan boş alanların uygun türlerle ağaçlandırılması ve bakım çalışmaları kapsamında Üniversitemiz Balkan Yerleşkesi girişinde başlayan çalışmalar ile birlikte Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı binası önü ağaçlandırma çalışmaları başlatılmıştır. Proje ile öğrencilerin dinlenebileceği ve çeşitli aktivitelerin gerçekleştirilebileceği yeşil bir alan yaratılması planlanmaktadır.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Enstitüler Binası park çalışmaları tamamlanarak, Tıp Fakültesi Dekanlık, Tunca Meslek Yüksekokulu, Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Bilgi İşlem Daire Başkanlığı için park ve ağaçlandırma çalışmaları planlamaları yapılmıştır.
Öğrencilerimizin yüzüyüze eğitim sürecine daha farklı ve yaşanabilir bir kampüs ile merhaba demeleri adına çeşitli projeler planladığını belirten Genel Sekreter Yardımcısı ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Burak İŞÇİMEN yeşil çevre projeleri kapsamında Scooter ve bunun yanında öğrencilerin kampüs içinde daha eğlenceli ve farklı aktiviteler ile zaman geçirmeleri adına paintball sahası açmayı planlandığı konularına değindi.
Ek Resimler
Bu içerik 31.12.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 270 kez okundu.