"İLAÇ ENDÜSTRİSİNE GENEL BAKIŞ" İSİMLİ ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

22 Şubat 2018 tarihinde Akılcı İlaç ve Eczacılık Topluluğu tarafından duzenlenen 'İlaç Endüstrisi'ne Genel Bakış' isimli etkinlikte Türkiye'deki en büyük ilaç firmalarından biri olan Abdi İbrahim İlaç ve Ticaret A.Ş.'den yönetici pozisyonunda 3 konuşmacı, katılımcılarla buluştu.
Abdi İbrahim İlaç ve Ticaret A.Ş Özel Uzmanlık ve Onkoloji Bölüm Direktörü Ecz. Çiğdem Yılmaz, bir eczacı olarak kariyer hikayesini ve ilaç endüstrisinde eczacının rolünü; Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş Teknik Operasyonlar Genel Müdür Yardımcısı ve aynı zamanda Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan Altuğ Uysal, üretim, ARGE ve kalitede Abdi İbrahim bakış açısınI ve eczacının bu bölümlerdeki rolünü; Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Banu Engür, Abdi İbrahim'in insan kaynağına bakış açısını etkinliğe katılan yaklaşık 200 öğrenciye anlattılar. Sunumların sonunda konuşmacılar, katılımcıların sorularını da yanıtladılar.
Bu içerik 23.02.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 594 kez okundu.