TÜSİT ORGANİZASYONUYLA “NURİ BİLGE CEYLAN HAFTASI”

Trakya Üniversitesi Sinema Topluluğu tarafından düzenlenen “Nuri Bilge Ceylan Haftası” etkinliğinde Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden davetli Prof Dr Bülent Diken ile “Türkiyeli Bir Sinemacının Küresel Hayal Gücü”  başlıklı söyleşi de gerçekleştirildi.Daha önce 3 Aralık ‘ta “Uzak”, 4 Aralık’ta “Bir Zamanlar Anadoluda” ve 5 Aralık tarihinde “Kış Uykusu” film gösterimleri ile gerçekleştirilen programlar sadece üniversitemiz öğrencileri değil akademisyenler ve Trakya Halkı tarafından da yoğun ilgiyle karşılandı. TÜSİT öğrencileri 4 gün içinde yaklaşık 500 kişi tarafından katılım gören etkinliklerin Edirne Şehri ve Trakya Üniversitesi’nin felsefi ve kültürel gelişimine büyük katkısı olduğunu düşündüklerini söylediler.
Bu içerik 18.12.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 261 kez okundu.